VIDEO Mascații de la SAS din cadrul IPJ Constanța au intervenit la o șicanare în trafic, în municipiul Medgidia

Mascații au intervenit pentru aplanarea conflictului. FOTO Captură video

O șicanare în trafic pe străzile din Medgidia s-a terminat la poliție și cu prezența luptătorilor de la Serviciile Speciale ale IPJ Constanța. Din fericire, șoferii din cele două mașini implicate în eveniment nu au apucat să facă ceva, fiind întrerupți de către oamenii legii înainte de a trece la fapte.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 22.00, pe fondul unei șicanări în trafic, care ar fi pornit din zona Berărie și s-a terminat odată cu intervenția polițiștilor. Mai exact, un echipaj de Poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat conflictul și a intervenit, în zona Balada. Întâmplător, în zonă se aflau și luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale într-o acțiune de patrulare și de menținere a ordinii și liniștii publice și au ajuns în scurt timp la fața locului, pentru a preîntâmpina o eventuală escaladare a conflictului. Totuși, până la intervenția acestora, mai multe persoane au reușit să fugă de unde au fost oprite, polițiștii reținând doar trei, care au fost conduse la sediul Poliției Medgidia pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*