Bucureștean căutat pentru a fi dus la închisoare, prins pe un bulevard din Constanța

Imagine cu rol ilustrativ. FOTO IJJ Constanța

Un tânăr din București, în vârstă de 20 de ani, care avea emis pe numele său un mandat de executarea a unei pedepse cu închisoarea, a fost prins de jandarmii constănțeni în timp ce se plimba pe bulevardul Ferdinand din Constanța.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, un echipaj aflat, marți, 09 martie, în jurul orei 23.30, în misiune de patrulare la obiectivele din competență a observat, la intersecția bulevardelor Ferdinand cu I.G. Duca, un tânăr care a devenit agitat și a încercat să fugă la vederea oamenilor legii.

Jandarmii l-au ajuns din urmă, i-au stabilit identitatea, iar în urma verificărilor făcute au descoperit că tânărul avea pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria sectorului 1 București, pentru săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie.

El a fost predat lucrătorilor Secției nr.3 Poliție Constanța, în vederea luării măsurilor legale, ulterior fiind încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*