Sute de jandarmi din forțele speciale vor fi prezenți la Neversea

Jandarmi de 1 mai FOTO Jandarmeria Romana
Jandarmi de 1 mai FOTO Jandarmeria Romana

 

600 de luptători ai Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Române vor asigura măsurile de siguranţă la festivalul Neversea

Zilnic, peste 200 de luptători antitero ai Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Române, luptători specializaţi în acţiuni antiteroriste maritime, câini antrenaţi special pentru detectare de substanţe interzise, alături de jandarmii Grupării Mobile Constanţa, vor asigura măsurile de securitate pentru toţi participanţii la acest eveniment.
Pe toată perioada desfăşurării festivalului Neversea, luptătorii Brigăzii Speciale vor asigura măsurile de securitate în zona desfăşurării evenimentului, vor institui elemente de prefiltrare pe traseele de sosire şi plecare a participanţilor, precum şi în zonele turistice din proximitatea evenimentului.
IMPORTANT
Reprezentanţii forţelor de ordine reamintesc tuturor participanţilor că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, este interzisă prezenţa la acest tip de eveniment a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.
Jandarmeria vă recomandă:
Pentru o comunicare cât mai rapidă şi eficientă, jandarmii vor instala un punct de prevenire, de unde puteţi obţine toate informaţiile necesare pentru siguranţa dumneavoastră. În toată această perioadă, reprezentanţii Jandarmeriei Române vă propun un parteneriat de securitate, invitându-vă să vă informaţi şi să vă adresaţi cu încredere, de fiecare dată când ceva vi se pare suspect sau sunteţi martorii producerii unor fapte de natură antisocială, recomandându-vă să informaţi de urgenţă cel mai apropiat reprezentant al forţelor de ordine.
Respectaţi indicaţiile forţelor de ordine, cooperaţi şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură. Participanţii care vin însoţiţi de minori sunt invitaţi să acorde o atenţie sporită acestora.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*