Tânăr de 18 ani, reținut pentru tâlhărie calificată. El a lăsat fără rucsac un bărbat aflat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

Un tânăr de 18 ani a fost reținut pentru tâlhărie calificată. El a lăsat fără rucsac un bărbat aflat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 6 iulie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1 Poliție și sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constața, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 18 ani.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

„Astfel, la data de 21 iunie a.c., în jurul orei 23.00, împreună cu doi minori, de 13 ani, respectiv 14 ani, ar fi deposedat prin violență un bărbat de rucsacul în care s-ar fi aflat 100 de euro, 80 de lei și bateria externă a unui telefon mobil.

Fapta ar fi fost săvârșită pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța” – IPJ Constanța.

Astăzi, 7 iulie a.c., va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*