Bogdan Huțucă a anunțat intrarea în PNL Constanța a lui Răzvan Filipescu, consilierul județean Pro România

Deputatul Bogdan Huțucă / Președintele PNL Constanța.

Președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, intrarea în cadrul organizației județene a lui Răzvan Filipescu, consilierul județean Pro România, împreună cu echipa sa.

Bogdan Huțucă a făcut o scurtă caracterizare a noului său coleg.

“Echipa PNL primește astăzi un boost de încredere, de forță, atât la nivelul Consiliului Județean, cât și la nivelul unor localități importante din județul Constanța. Îi urez bun venit noului meu coleg Răzvan Filipescu. Ne știm de ceva vreme. A fost o perioadă când am lucrat împreună pentru Fondul de Garantare a Întreprinderilor Mici și Mijlocii. Relația dintre noi este una bună și de respect reciproc și am o părere extrem de bună despre întregul grup care provine din Pro România și se alătură astăzi PNL. Îl consider unul din cei mai buni specialiști în agricultură din județul Constanța, o pricepere aplicată în acest domeniu și nu pot să ignor experiența dânsului în domeniul turismului, mai ales că ne desfășurăm activitatea în județul Constanța, unul cu specific în acest domeniu”, a declarat Bogdan Huțucă.

Liderul PNL Constanța a vorbit și despre grupul din Pro România care s-a alăturat echipei liberale.

Aș dori să vorbesc puțin despre grupul celor care se alătură astăzi echipei PNL. Sunt oameni pe care îi observ de mult timp care își desfășoară activitatea în diferite localități din județul Constanța. Au cel puțin trei caracteristici pe care nu ai cum să nu le apreciezi. Sunt oameni care au o experiență politică și știu să desfășoare activități politice, se pricep foarte bine în zona aceasta de campanii electorale. Sunt consilieri locali, viceprimari, sunt oameni care au o experiență în administrația publică demonstrată. Ceea ce contează cel mai mult este pasiunea cu care își desfășoară activitatea în interesul propriilor comunități, în care ei trăiesc și locuiesc. Acest parteneriat pune pe masă idei, proiecte, o viziune comună, consolidând filiala PNL Constanța, aducând împreună oameni muncitori și oameni bine pregătiți”, a mai spus Bogdan Huțucă.

Acesta a subliniat și colaborarea avută cu Răzvan Filipescu în cadrul Consiliului Județean Constanța.

Din punct de vedere administrativ și politic colaborararea noastră a fost deja testată în cadrul Consiliului Județean. Cu toții puteți vedea de-a lungul timpului că pe absolut toate proiectele cu impact semnificativ pentru județul Constanța în cele mai multe situații votul a fost unul identic. Aș dori să privim acest moment ca pe un start foarte decis al filialei PNL Constanța, într-un an care se anunță foarte intens”, a punctat Bogdan Huțucă.

Răzvan Filipescu a declarat că s-a alăturat echipei PNL Constanța pentru a face lucruri bune pentru județ.

Mulțumesc pentru deschiderea de care voi ca echipă ați dat dovadă față de noi, prin inițierea acestui dialog care vizează realizarea unui proiect concret și corect pentru dezvoltarea județului Constanța. Vreau să le mulțumesc, de asemenea, și colegilor mei din Pro România care au fost alături de mine în ultimii 4-5 ani, alături de care am făcut lucruri minunate, dar și echipei din PNL Constanța căreia ne alăturăm începând de astăzi pentru a face lucruri cât mai bune pentru județul nostru. Decizia este una extrem de hotărâtă din partea noastră. A fost extrem de bine analizată și am analizat-o și noi în ultima perioadă și se bazează pe câteva lucruri. Proiectele noastre la nivelul județului Constanța sunt de cele mai multe ori complementare. Dar în primul rând vorbim despre calitatea umană. Avem alături de noi oameni implicați în comunitățile lor, oameni care vor să facă bine, oameni care doresc să atragă fonduri pentru a-și îmbunătăți gradul de confort al cetățenilor”, a spus Răzvan Filipescu.

De asemenea, el s-a referit și la faptul că preocupările sale și ale PNL Constanța au fost complementare.

Proiectele și preocupările noastre la nivel de județ au fost complementare. Vorbim aici de o preocupare comună pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate la nivelului județului Constanța și au fost inițiative și pentru spitalul de pediatrie și pentru multe alte domenii. Avem o preocupare comună și constantă pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere la nivelul județului Constanța, inclusiv prin crearea de noi rute comerciale, prin acele drumuri spre sudul județului unde am văzut o implicare extraordinară din partea parlamentarilor și a echipei PNL Constanța. O preocupare pentru dezvoltarea învățământului, avem proiecte în care inclusiv cu Primăria și alți colegi, ne regăsim în partea pentru învățământ dual și pentru susținerea învățământului la nivelul județului Constanța. Avem o preocupare comună pentru dezvoltarea turismului”, a afirmat Răzvan Filipescu.

 

  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*