RAJA oprește miercuri, 18 mai, furnizarea apei potabile în mai multe zone din municipiul Constanța

Lucrările în incinta sursei Cișmea 1C. FOTO: arhiva RAJA SA

RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile de miercuri, 18 mai, de la ora 22.00, până joi, 19 mai, la ora 10.00, în vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta magistrală de apă din incinta Sursei Cișmea 1C din muninicipiul Constanța.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • perimetrul ce cuprinde bulevardul Tomis – bulevardul Aurel Vlaicu – bulevardul Alexandru Lăpușneanu – strada Soveja – bulevardul Tomis;
  • bulevardul Aurel Vlaicu, tronsonul delimitat de aleea Universității și bulevardul Tomis, cu străzile adiacente: Diamantului, Topazului, Smaraldului, Rubinului, Opalului, Perlei, Safirului, Agatului și Aleea Universității;
  • punctele termice: 45, 120, 121, 122, 123, 138, 139, 140, 142, 145, 146 și 147.

În același interval orar se va furniza apă cu presiune redusă abonaților de pe bulevardul Tomis, între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Petru Vulcan, strada Poporului, între bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu (cu străzile adiacente), precum și celor arondați punctelor termice 102 și 104.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Aceștia mai precizează că intervalul de sistare a alimentării cu apă este determinat de lungimea instalațiilor, a diametrului acestora, dar și a debitului de apă, timpul necesar pentru golirea și umplerea rețelei de distribuție din zona afectată fiind de aproximativ șase ore. Prin urmare, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*