Blocurile de pe strada Baba Novac din Constanța au rămas fără apă caldă și căldură

Caloriferele rămân reci. FOTO Adrian Boioglu
Constănțeni fără apă caldă și căldură

Din cauza întreruperii alimentării cu gaze naturale de către Engie Constanţa, Societatea Termoficare Constanţa nu poate asigura joi, 10 februarie, până la ora 20.00, furnizarea apei calde de consum și a încălzirii la centralele termice de bloc: BN1, BN2,BN3, BN4, BN5, BN6, BN7, BN8, BN9, BN10, BN11, BN12, BN13, BN14, BN15, BN16, BN17, BN18,  situate în zona Baba Novac.

„Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste probleme”, au transmis reprezentanții societății.

Persoanele afectate au la dispoziție numărul de telefon al Dispeceratului Societății de Termoficare Constanța: 0241/616.792.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*