FOTO O parte din florile plantate de Primăria Hârșova în oraș au fost furate de persoane necunoscute

O parte din florile plantate în Hârșova au fost furate. FOTO Facebook/Viorel Ionescu

Primarul din Hârșova, Viorel Ionescu face apel la localnici pentru a înțelege că bunurile aflate pe domeniul public sunt ale tuturor hârșovenilor, că autoritatea locală se ocupă de înfrumusețarea orașului, după ce în mai multe zone din oraș au fost furate florile plantate în această primăvară.

Autoritățile locale din Hârșova și o parte din localnici au participat la acțiunea de înfrumusețare a străzilor orașului prin plantarea de butași de trandafiri și a altor flori de sezon.

„Tuturor celor care sustrag florile plantate pe trotuarele din oraș, în special trandafiri, pentru a le replanta în curțile proprii, le recomand să apeleze, civilizat și, personal, le voi furniza butași de trandafiri, din gospodăria mea, așa cum am contribuit și la cei plantați în oraș. Butașii din pepiniera orașului sunt proveniți din gospodăriile mai multor hârșoveni, cărora le mulțumesc și pe această cale, că le pasă de orașul în care trăiesc.

Vom găsi soluții și vom înlocui florile sustrase ori distruse, însă acest lucru presupune bani, timp și munca unor oameni, de care unii, din păcate, înțeleg să își bată joc.
Haideți să privim orașul ca pe a doua noastră casă, să admirăm ceea ce este frumos și să nu distrugem!

Putem contribui, fiecare, prin îngrijirea spațiilor din fața gospodăriilor, așa cum se făcea odinioară. În funcție de posibilități, vom putea ajuta cu cele necesare. Hârșovenii sunt oameni gospodari și, împreună, putem face lucruri bune și frumoase!

Vă mulțumesc că sunteți alături de noi și vă rog să ne sprijiniți pentru a limita actele de vandalism și iresponsabilitate ale unor concetățeni“, a postat edilul pe pagina sa de Facebook.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*