Programul de sărbători al casieriilor RAJA

RAJA Murfatlar. FOTO Adrian Boioglu
RAJA Murfatlar. FOTO Adrian Boioglu

Dacă nu ți-ai plătit factura la apă mai ai câteva zile la dispoziție până la sfârșitul acestui an. Reprezentanții SC RAJA SA au anunțat programul casieriilor pentru zilele din preajma Crăciunului și Revelionului.

-joi, 24 decembrie 2015: program normal 08,00 – 18,00;
– vineri – duminică, 25 – 27 decembrie 2015: închis;
– luni – joi, 28 – 31 decembrie 2015: program normal 08,00 – 18,00;
– vineri – duminică, 01 – 03 ianuarie 2016: închis;

Începând cu data de 04 ianuarie 2016, toate casieriile RAJA îşi vor relua programul normal de lucru.

Pe de altă parte, dispeceratul RAJA și echipele de intervenție vor lucra în program normal. Toți abonații care au probleme cu alimentarea apei potabile sau a sistemului de canalizare pot suna la telefonul 0241/66.44.44 la orice oră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*