Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Constanța sistează activitatea de relații cu publicul după ce doi angajați au fost confirmați cu noul coronavirus

OCPI Constanța

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanța a sistat activitatea de relații cu publicul la nivelul Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (BCPI) Constanța, în perioada 05 – 06 octombrie. Măsura a fost luată ca urmare a faptului că doi angajați al BCPI Constanța sunt infectați cu noul coronavirus COVID-19.

Conducerea instituției a înștiințat Direcția de Sănătate Publică Constanța și a dispus dezinfectarea sediului BCPI Constanța situat pe str. Mihai Viteazu nr.2B, municipiul Constanța. Totodată, pentru a preveni și limita răspândirea coronavirusului, angajații BCPI care au intrat în contact cu persoanele infectate vor lucra de acasă în perioada următoare.

În zilele de 5 și 6 octombrie, persoanele fizice sau juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești și cetățenii pot depune exclusiv on-line cererea de înscriere, recepție sau avizare însoțită de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepția sau avizarea.

„În perioada următoare, cetățenii și partenerii OCPI Constanța pot opta pentru serviciile disponibile on-line prin intermediul sistemului informatic de cadastru și carte funciară. Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale”, au precizat reprezentanții OCPI Constanța.

De asemenea, solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite de OCPI Constanța prin e-mail sau accesând site-ul www.ocpict.ro, dar și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni până joi în intervalul orar 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00 – 14.00. Numerele de telefon și adresa de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI Constanța sunt următoarele: Tel: – 0241.488.625 – TASTA 1 – BCPI Constanța, 0751.087.348 sau e-mail: ct@ancpi.ro.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*