O pacientă în vârstă de 38 de ani, confirmată cu COVID-19 a decedat în Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

Izoleta cu care sunt transportate persoanele suspectate de coronavirus. FOTO Cătălin Schipor

Numărul persoanelor decedate la nivel național și confirmate cu COVID-19 a depășit cifra 200. Pacientul cu numărul 200 este o femeie din Constanța, în vârstă de 38 de ani, care a contractat virusul de la un membru al familiei, decedat și el. 

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, decesul cu numărul 200 este o pacientă în vârstă de 38 de ani din Constanța. Aceasta a fost preluată în stare gravă în data de 23 martie și internată în Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. În data de 31 martie a fost mutată în Secția ATI, iar confirmarea de infectare cu COVID-19 a fost făcută în data de 1 aprilie. Decesul a survenit în cursul zilei de 7 aprilie.

Ancheta epidemiologică nu a putut scoate la iveală condiții medicale pre-existente.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*