Bijuterii în valoare de aproximativ 45.000 de lei, confiscate de polițiștii de frontieră constănțeni

PTF Ostrov, județul Constanța. FOTO Poliția de Frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au descoperit, ascunse în hainele unui bărbat ce venea din Turcia, 200 de grame de bijuterii din aur, în valoare de aproximativ 45.000 de lei.

Potrivit Gărzii de Coastă, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov s-a prezentat miercuri, 10 martie, pe sensul de intrare în țară, călătorind pe jos, un bărbat, cetățean român, în vârstă de 43 ani, cu domiciliul în județul Călărași, declarând că vine din Turcia.

„Polițiștii de frontieră au descoperit în buzunarele interioare ale gecii și ale hainelor, aproximativ 200 grame de metal galben, sub forma unor bijuterii. Persona în cauză a declarat că a achiziționat articolele din Turcia, fără a deține documente de proveniență pentru bunurile deținute, în vederea comercializării acestora”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Toate produsele, în valoare de peste 45.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră au aplicat o amendă contravențională de 5.000 lei pentru desfășurarea fără autorizație a operațiunilor cu metale prețioase.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*