Biciclist omorât într-un accident rutier petrecut pe DN 39, în afara localității 23 August

În urma impactului, biciclistul a decedat. FOTO arhiva IPJ Constanța

Un bărbat a murit, vineri dimineață, în jurul orei 05.40, după ce, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe DN 39, în afara localității 23 August, a fost accident de un autovehicul.

Potrivit IPJ Constanța, din primele cercetări s-a stabilit că impactul s-a produs între o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 32 de ani, și biciclist. În urma impactului a rezultat decesul bărbatului care se deplasa pe bicicletă, în vârstă de aproximativ 60 – 65 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*