Bena specială pentru colectarea deșeurilor mari, disponibilă săptămâna aceasta în cartierul Palazu Mare

Containerele pentru colectarea deșeurilor voluminoase

Polaris M Holding, în parteneriat cu autoritățile locale, anunță că bena specială pentru colectarea deșeurilor voluminoase va fi amplasată săptămâna aceasta în cartierul Palazu Mare, pe strada Dumbrăveni.

Această inițiativă vine în sprijinul locuitorilor care doresc să scape de mobilier vechi, canapele, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere și alte obiecte de mari dimensiuni de care nu mai au nevoie. astfel, locuitorii din zonă sunt încurajați să aducă aceste deșeuri la bătrâna special amenajată în strada Dumbrăveni, unde acestea vor fi colectate în mod corespunzător.

Totodată, Polaris M Holding încurajează comunitatea să folosească în mod constant și centrul de colectare permanent situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 290 A. Aici, locuitorii pot aduce deșeurile voluminoase pe tot parcursul săptămânii, de luni până duminică, între orele 08.00 și 17.00. De la mobilier vechi la alte obiecte de mari dimensiuni, centrul de colectare este echipat pentru a facilita o gestionare adecvată a deșeurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*