Beach-bar din Vama Veche, amendat cu 10.000 de lei din cauza aglomerației din incintă

Plaja din Vama Veche. FOTO CTnews.ro

Peste 200 de polițiști, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai organelor abilitate de control din județul Constanța au acționat, noaptea trecută, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectării cu virusul Covid-19, în principalele zone aglomerate din județul Constanța.

Cu ocazia controalelor au fost verificate 192 de societăți comerciale și au fost aplicate 66 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 80.000 de lei, dintre care 28 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, patru privind protecția consumatorilor, patru pentru activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și 11 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, au fost identificate și sancționate trei societăți comerciale care nu au respectat măsurile de diminuare a impactului riscurilor, cu amendă în valoare totală de 19.000 de lei.

Un astfel de caz a fost înregistrat în stațiunea Vama Veche, unde administratorul unei societăți comerciale de tip beach-bar a fost sancționat contravențional, cu suma de 10.000 de lei, din cauza numărului prea mare de persoane aflate în același timp în incintă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*