Bătrân ucis în propria casă, sufocat cu o pernă. Ucigașul a fost găsit ascuns în locuință

Agresorul a fost arestat preventiv. Imagine cu rol ilustrativ.

Un bătrân în vârstă de 84 de ani din Constanța a fost omorât în cursul nopții de joi spre vineri, sufoc cu o pernă în propria locuință, ucigașul, aflat încă în locuință la sosirea polițiștilor, fiind găsit ascuns după o ușă.

Potrivit anchetatorilor, vineri dimineață, în jurul orei 02,15, un bărbat care locuiește într-un bloc de pe bulevardul 1 Decembrie din municipiul Constanța a alertat Poliția după ce a auzit zgomote și strigăte de ajutor din apartamentul învecinat, unde știa că locuiește un bătrân.

La sosirea polițiștilor, în apartamentul respectiv a fost găsit un bătrân de 84 de ani, decedat, cu o pernă pe față. În locuință, anchetatorii l-au găsit și pe principalul suspect, un bărbat de 39 de ani, ascuns după o ușă.

Acesta este ginerele femeii care se îngrijea de victimă și le-a spus polițiștilor că ar fi bolnav de cancer și că ar fi venit la bătrân să îi ceara bani cu împrumut. El ar mai fi primit o dată bani, dar, de data aceasta, bătrânul l-ar fi refuzat și astfel, furios, l-ar fi sufocat cu perna.

Bărbatul este cercetat penal pentru omor, iar ancheta este continuată sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*