Bătrân ucis în propria casă, sufocat cu o pernă. Ucigașul a fost găsit ascuns în locuință

Suspect încătușat de către polițiști. FOTO Poliția Română

Un bătrân în vârstă de 84 de ani din Constanța a fost omorât în cursul nopții de joi spre vineri, sufoc cu o pernă în propria locuință, ucigașul, aflat încă în locuință la sosirea polițiștilor, fiind găsit ascuns după o ușă.

Potrivit anchetatorilor, vineri dimineață, în jurul orei 02,15, un bărbat care locuiește într-un bloc de pe bulevardul 1 Decembrie din municipiul Constanța a alertat Poliția după ce a auzit zgomote și strigăte de ajutor din apartamentul învecinat, unde știa că locuiește un bătrân.

La sosirea polițiștilor, în apartamentul respectiv a fost găsit un bătrân de 84 de ani, decedat, cu o pernă pe față. În locuință, anchetatorii l-au găsit și pe principalul suspect, un bărbat de 39 de ani, ascuns după o ușă.

Acesta este ginerele femeii care se îngrijea de victimă și le-a spus polițiștilor că ar fi bolnav de cancer și că ar fi venit la bătrân să îi ceara bani cu împrumut. El ar mai fi primit o dată bani, dar, de data aceasta, bătrânul l-ar fi refuzat și astfel, furios, l-ar fi sufocat cu perna.

Bărbatul este cercetat penal pentru omor, iar ancheta este continuată sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*