Bariera automată dintre stațiile Valu lui Traian și Basarabi, avariată în urma unui accident rutier: soluție cel puțin „inedită” găsită până la remedierea defecțiunii

Până atunci, pentru ca traficul rutier să nu fie blocat, a fost găsită această soluție de avarie…

Bariera automată de la km 212+984, situată între stațiile Valu lui Traian și Basarabi, a devenit nefuncțională vineri, 14 iulie, în jurul orei 16.17, ca urmare a unui incident rutier.

Conform informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, un autoturism a lovit unul dintre brațele barierei după ce șoferul a încercat să forțeze trecerea.

La fața locului se află personal specializat, care lucrează intens pentru a remedia defecțiunea și a restabili condițiile normale de funcționare a barierei automate. Este de așteptat ca echipa să depună toate eforturile necesare pentru a finaliza reparațiile în cel mai scurt timp posibil.

Până atunci, pentru ca traficul rutier să nu fie blocat, a fost găsită soluția de avarie pe care o vedem în fotografia atașată acestui material…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*