Avarie RAJA pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru remedierea unei avarii survenite pe o conductă de alimentare cu apă din zona Hotel Dobrogea de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 1 octombrie, până la ora 13.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu – tronsonul delimitat de bulevardul Aurel Vlaicu și Tomis, precum și cei arondați PT 118, 119 și 214.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*