A fost identificat bărbatul găsit decedat în Mamaia în urmă cu două săptămâni

Polițiștii au reușit identificarea bărbatului găsit decedat în Mamaia în urmă cu două săptămâni.

Potrivit IPJ Constanța, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii Poliției Municipiului Constanța – Secția de Poliție Mamaia au identificat persoana care, la data de 28 aprilie, a fost găsită decedată în Marea Neagră.

Din investigațiile efectuate a rezultat că este vorba de un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Brașov.

Cercetările în acest caz continuă, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului.

La data de 28 aprilie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția de Poliție Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că în apă Mării Negre se află cadavrul unui ɓărbat.

“Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, persoană decedată nefiind identificată până în acest moment.

În cauză cercetările continuă în vederea stabilirii cauzelor decesului și a identificării persoanei, fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă” – IPJ Constanța.

Pompierii au fost chemați să scoată trupul neînsuflețit din apă. În zona respectivă a intervenit Detașamentul Fripis cu un echipaj cu apă și spumă, dar și o ambarcațiune RIB și un echipaj SMURD.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*