Bărbați drogați, depistați în stațiunea Mamaia la volanul unor autoturisme

Bărbați drogați, depistați în stațiunea Mamaia la volanul unor autoturisme. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii constănțeni, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Rutier, al jandarmilor și polițiștilor locali, au desfășurat noaptea trecută o acțiune cu efective mărite pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan, precum și pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, polițiștii au legitimat aproximativ 700 de persoane, totodată fiind oprite, pentru control, peste 400 de autovehicule, conducătorii auto fiind testați cu aparatele etilotest și drug-test. În urma activităților, au fost aplicate 165 de sancțiuni contravenționale, dintre care 97 la Legea 61/1991 și 54 la O.U.G. 195/2002. De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării, opt permise de conducere și au fost retrase trei certificate de înmatriculare. Totodată, polițiștii rutieri au constatat 6 infracțiuni la regimul rutier.

Bărbați drogați, depistați în stațiunea Mamaia la volanul unor autoturisme. FOTO IPJ Constanța

Exemple:

În jurul orei 00.20, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

În jurul orei 3.00, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru amfetamină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*