Bărbați din Cernavodă, arestați preventiv pentru trafic de cocaină

Suspecții au fost arestați preventiv.

Doi bărbați din Cernavodă au fost arestați preventiv, iar un al treilea este cercetat în stare de arest la domiciliu, fiind acuzați de trafic de droguri de mare risc.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 2 iunie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în orașul Cernavodă, la locuințele unor bărbați bănuiți de trafic de cocaină.

Cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 42 de ani, au fost conduși la audieri, iar, în baza probatoriului administrat în cauză, procurorii DIICOT au dispus reținerea acestora, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Ulterior, ei au fost prezentați instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, față de doi dintre aceștia, iar față de cel de-al treilea bărbat, a fost luată măsura arestului la domiciliu.

Acțiunea a  beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*