Bărbat reținut de polițiștii constănțeni după ce a furat de la concubina sa 15.000 de dolari

Un bărbat din Constanța a fost reținut după ce, la începutul lunii noiembrie, a furat 15.000 de dolari de la concubina sa, iar apoi a fugit din țară. El a revenit în România o lună mai târziu, fiind prins de polițiștii constănțeni.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, la data de 01 noiembrie, în intervalul 08.40 – 13.00, bărbatul, aflat în locuința concubinei sale din localitatea Valu lui Traian, a scos din funcțiune sistemul de alarmă cu care este prevăzut imobilul, iar apoi a tăiat cu un flex peretele unui seif din care a sustras suma de 15.000 de dolari americani. După comiterea faptei, el a părăsit teritoriul țării, fiind reținut la data de 06 decembrie, ulterior revenirii sale în România.

La data de 07 decembrie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a propus judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța luarea măsurii arestului preventiv a bărbatului, pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, propunere acceptată de instanță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*