Trei bărbați din Constanța, reținuți într-un dosar de trafic de droguri de mare risc

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au pus în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Trei bărbați au fost reținuți.

Potrivit IPJ Constanța, în cursul zilei de luni, 21 martie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au pus în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fiind descoperite dispozitive folosite pentru porționarea, ambalarea și cântărirea drogurilor, cinci telefoane mobile, precum și bunuri cu valoare probatorie.

În urma acţiunii, șase persoane, cu vârste cuprinse între 28 și 46 de ani, sunt cercetate pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, trei dintre acestea fiind conduse la audieri.

În baza probatoriului administrat în cauză, procurorii DIICOT Constanța au dispus reținerea acestora pentru 24 de ore, fiind încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. În cursul zilei de marți, 22 martie, urmează a fi formulate propuneri de arestare preventivă, pentru 30 de zile, atât față de cele trei persoane reținute, cât și pentru celelalte trei, care, la acest moment, se sustrag cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*