Bărbat rănit în urma exploziei unei butelii, într-un apartament din Constanța

Explozie într-un bloc din Constanța. FOTO cu rol ilustrativ

Un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost rănit sâmbătă, 20 august, în urma exploziei unei butelii, într-un apartament din Constanța.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, deflagrația, care nu a fost urmată de un incendiu, s-a produs într-un apartament de pe Aleea Violetelor din Constanța. La fața locului au intervenit două echipaje SMURD, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoscara, dar și un echipaj de descarcerare.

În momentul exploziei, în apartament se aflau doi adulți și un copil, dar a fost înregistrată o singură victimă, un bărbat de aproximativ 60 de ani. Acesta a suferit arsuri pe căile aeriene și pe 45 la sută din suprafața corpului, fiind transportat la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*