Bărbat prins în timp ce fura din bordurile ce urmau să fie folosite la reabilitarea bulevardului 1 Mai din Constanța

Bărbat prins în timp ce fura din bordurile ce urmau să fie folosite la reabilitarea bulevardului 1 Mai din Constanța

Polițiștii locali constănțeni au depistat, în seara zilei de 23 ianuarie, pe strada Caraiman, un autoturism staționat care era încărcat cu mai multe borduri.

Potrivit Reprezentanților DGPL Constanța, mașina a fost folosită pentru a sustrage materialele folosite la reabilitarea bulevardului 1 Mai.

„La depistarea infracțiunii de furt a contribuit un cetățean care a văzut fapta și a sesizat patrula poliției locale aflată în zonă. Martorul le-a furnizat oamenilor legii date și informații cu privire la identificarea făptuitorului”, au precizat sursele citate.

Bărbat prins în timp ce fura din bordurile ce urmau să fie folosite la reabilitarea bulevardului 1 Mai. FOTO: DGPL Constanța

În cauză au fost întocmite actele procedurale în vederea predării acestuia către lucrătorii Secției 5 Poliție în vederea continuării cercetărilor și dispunerea măsurilor legale în consecință.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*