Bărbat prins în timp ce conducea pe DN 39 Constanța – Mangalia cu peste 180 km/h

Un bărbat din comuna 23 August a fost amendat cu 1.305 lei și a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile după ce a fost prins în timp ce rula pe DN 39 Constanța – Mangalia cu peste 180 km/h.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii formațiunilor rutiere din cadrul IPJ Constanța au organizat acțiuni pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, precum și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră. În urma activităților, au fost aplicate 505 sancțiuni contravenționale, dintre care 240 pentru depășirea limitei legale de viteză. Totodată, au fost reținute 40 de permise de conducere, dintre care 20 pentru depășirea limitei legale de viteză și 3 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

În cursul acestei acțiuni, polițiștii rutieri au identificat un bărbat în vârstă de 51 de ani, din 23 August, care a condus un autoturism pe DN 39 având viteza de 182 km/h, într-o zona cu limita de viteza de 100 km/h. El a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și măsura complementară a reținerii permisului de conducere pentru 90 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*