Bărbat prins când a încercat să mituiască un polițist constănțean

Mită refuzată de un polișist constănțean

Un bărbat a fost prins în momentul în care încerca să mituiască un polițist constănțean pentru a primi înapoi plăcuțele cu numere de înmatriculare, dar și certificatul de înmatriculare, care îi fuseseră ridicate pentru lipsa poliției RCA.

La data de 15 august, în cadrul unei acțiuni organizate în stația CFR Constanța, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, ag. Medeleanu Nicolae, din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, a observat un autoturism care se afla oprit la o distanța de mai puțin de 25 de metri de trecerea de pietoni, împiedicând circulația vehiculelor. Polițistul l-a identificat pe conducătorul auto, ca fiind un bărbat de 32 de ani, din Eforie Nord, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că acesta nu deține asigurare obligatorie RCA valabilă, fapt pentru care i s-a pus în vedere că i se va aplica o sancțiune contravențională, de 1.000 de lei, și i se vor ridica plăcuțele cu numere de înmatriculare și certificatul de înmatriculare.

Ulterior, un alt bărbat, prieten cu persoana sancționată, s-a prezentat la locul în cauză, arătându-i polițistului o poliță de asigurare încheiată în ziua respectivă, valabilă din data de 16 august.

În aceeași zi, polițistul a fost contactat de cel de-al doilea bărbat, care i-a spus că ar dori să aibă o discuție personală cu acesta, cu pretextul ca plăcuțele cu numere de înmatriculare să îi fie restituite, iar în schimbul acestui lucru, polițistul va primi o sumă de bani.

Agentul Medeleanu Nicolae a anunțat Serviciul Județean Anticorupție Constanța, iar bărbatul respectiv a fost surprins în timp ce îi oferea polițistului 300 de lei, pentru a-i înapoia plăcuțele cu numere de înmatriculare, dar și certificatul de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*