Bărbat omorât de tren în cartierul Poarta 6. Trupul neînsuflețit a fost găsit de un alt mecanic de locomotivă care a trecut prin zonă

Lovit de tren

Tragedie în zona Poarta 6. Un bărbat de aproximativ 50 ani a fost ucis după ce a traversat calea ferată. Oamenii legii spun că victima vorbea la telefon și nu a dat atenție trenului care se apropia. Locomotiva i-a secționat piciorul și i-a provocat mai multe traumatisme.

Mecanicul primului tren nu și-a dat seama că l-a lovit pe bărbat așa că trupul neînsuflețit a stat pe calea ferată vreme de cel puțin 20 minute. În tot acest timp, bărbatul accidentat a fost văzut de o femeie care locuiește în zona. Ea spune că nu a putut să facă nimic pentru că i se ardea mâncarea pe aragaz.

Victima a fost observată de un alt mecanic de locomotivă care s-a apropiat de zona respectivă. El a anunțat ambulanța, dar cadrele medicale nu au mai putut să facă nimic pentru a-l resuscita.

Polițiștii de la Secția Transporturi Feroviare au demarat o anchetă în acest caz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*