Bărbat mort după ce a căzut de la etajul unui bloc din Constanța

Un echipaj SMURD a fost trimis la locul solicitării. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă în cazul morții unui bărbat de 32 de ani, care, duminică, ar fi căzut de la etajul unui bloc din municipiul Constanța. Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni psihice și se afla sub tratament.

Polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați duminică, în jurul orei 15.30, de către un locatar al unui bloc din municipiul Constanța, după ce a găsit trupul fără viață al unui bărbat. Acesta le-a spus oamenilor legii că la un moment dat s-ar fi auzit un zgomot puternic pe casa scării, iar când a verificat cele întâmplate ar fi observat o persoană căzută la sol, în dreptul culoarului de trecere între două scări de bloc.

„Polițiștii au stabilit identitatea persoanei în cauză, fiind vorba despre un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Constanța, pentru care, din păcate, medicii au declarat decesul”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni psihice și se afla sub tratament. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*