Un bărbat înarmat cu un briceag a intrat nestingherit într-o școală din Constanța și a furat bani din poșeta unei profesoare

Un bărbat înarmat cu un briceag a intrat nestingherit într-o școală din Constanța și a furat bani din poșeta unei profesoare. FOTO cu rol ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce, înarmat cu un briceag a intrat nestingherit într-o școală din Constanța și a furat bani din poșeta unei profesoare. Ulterior, fiind urmărit de directorul unității de învăţământ, el l-a amenințat cu cuțitul pentru a scăpa.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, la data de 12 decembrie, în jurul orei 11.30, bărbatul în vârstă de 62 ani, ce avea asupra sa un briceag, a pătruns în incinta unei scoli gimnaziale din municipiul Constanţa.

„Accesul în interior i-a fost permis după ce a sunat la interfon şi a susţinut că are de înmânat un colet unui cadru didactic. Ulterior inculpatul a intrat într-o sală de clasă, situată la parter, şi profitând de faptul că în încăpere nu se afla nicio persoană, a sustras dintr-o geantă ce aparține persoanei vătămate C.A., profesoară, suma de 100 de lei”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Ulterior, el a părăsit în fugă incinta școlii, fiind urmărit de directorul unității de învăţământ, pe care, în timp ce se afla pe stradă, l-a amenințat cu briceagul pentru a-şi asigura scăparea.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a propus judecătorului de drepturi și libertăți luarea măsurii arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile a suspectului, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhăria calificată şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, propunere admisă de instanță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*