Avansări înainte de termen în Jandarmeria Constănțeană

Jandarmii la un eveniment festiv. FOTO GJM Tomis

Cu prilejul Zilei Naţionale a României se obișnuiește avansarea în grad înainte de termen a angajaților din MAI și MAPN care au obținut rezultate deosebite.

 

La Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis Constanţa vor fi înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru rezultate pozitive obţinute în activitatea desfăşurată, nouă subofiţeri: plutonier major Văcăriuc Gabrian; Petcu Gheorghe; Prodan Dumitru; Duduţă Viorel; Pricop Nicolae; Zuda Iulian; Zaharia Cristian; Măriuţă Cristian; Vatră Adrian; la gradul de plutonier adjutant.

La Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa vor fi înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru rezultate pozitive obţinute în activitatea desfăşurată, doi ofiţeri – maior Ivan Răzvan şi Bleţ Iulian, înaintaţi la gradul de locotenent colonel şi doisprezece subofiţeri: plutonier adjutant: Chilea Titus; Dan Dorin Gigi; Podoreanu Gabriel; Snacov Daniel; la gradul de plutonier adjutant şef, iar de la gradul plutonier major la plutonier adjutant: Bându Constantin; Biştea Adrian; Cufioti Gabriel; Dilă Enache; Dima Florin; Ene Marian; Evdochim Adrian; Şonel Călin;

Totodată, prin ordin al comandantului Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa şi al inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, ofiţerii şi subofiţerii care s-au remarcat prin îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu încredinţate au fost recompensaţi cu mulţumiri, felicitări şi diplome de merit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*