Bărbat împușcat în cap, cu un pistol cu bile, în Constanța. Polițiștii încă îl caută pe agresor

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat a fost împușcat în zona capului cu un pistol cu bile, în urma unei altercații în centrul Constanței.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, sâmbătă, prin apel 112, despre faptul că un bărbat ar fi fost împușcat cu un pistol cu bile de către o persoană necunoscută, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța.

La fața locului, polițiștii au stabilit că incidentul a avut loc în proximitatea unei patiserii, ca urmare a unui conflict spontan, agresorul amenințându-l pe bărbatul în cauză, cât și pe fratele acestuia, cu acte de violență.

„Ulterior acesta a tras cu un pistol airsoft cu bile asupra lor, unul dintre frați fiind nimerit în zona capului. Persoana vătămată, de 25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate”, au precizat sursele citate.

La acest moment polițiști din cadrul Secției 3 Poliție continuă cercetările în vederea depistării agresorului, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*