Bărbat din Tortoman, principal suspect în cazul morții soției sale. Decesul femeii ar fi fost violent

Bărbat din Tortoman, principal suspect în cazul morții soției sale. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală în cazul morții unei femei din Tortoman, care ar fi murit în timp ce dormea, în locuința proprie. Pe trupul acesteia au fost găsite însă urme de violență, principalul suspect în acest caz fiind chiar soțul victimei.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, un bărbat i-a alertat luni, 26 iulie, în jurul orei 4.50, pe polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia cu privire la faptul că soția sa ar fi decedat în timp ce dormea, în locuința comună din comuna Tortoman.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, un bărbat, de 61 de ani, iar în locuință a fost identificată femeia, de 57 de ani, decedată. Pe trupul neînsuflețit au fost constatate urme vizibile de violență pe cap, trunchi și membre”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

La locul faptei s-au deplasat și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și criminaliști, pentru efectuarea cercetării la fața locului. Trupul victimei a fost preluat de medicii legiști, în urma necropsiei urmând să se stabilească exact cauza decesului.

Bărbatul se află în custodia Poliției, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*