Bărbat din Siminoc, arestat preventiv după ce a încălcat ordinul de protecție și a bătut-o pe fosta concubină

Făptuitorul a fost arestat preventiv. FOTO diegoattorney
Mandate de arestare preventivă pentru doi bărbați implicați în trafic de persoane

Un bărbat în vârstă de 54 de ani din satul Siminoc a fost arestat preventiv după ce a încălcat ordinul de protecție și a bătut-o pe fosta concubină.

IPJ Constanța a anunțat că pe data de 26 septembrie, polițiști din cadrul Poliției orașului Murfatlar au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat din satul Siminoc ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul, de 54 de ani, ar fi agresat-o fizic pe fosta concubină, în timp ce aceasta se afla la un magazin din localitate.

La data de 28 septembrie, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violențe și încălcarea ordinului de protecţie provizoriu. Următoarea zi a fost prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă, instanța respingând propunerea și dispunând continuarea cercetărilor în stare de libertate.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a atacat soluția prin apel, iar la data de 5 octombrie, Tribunalul Constanța a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*