Bărbat din Mircea Vodă, înjunghiat de un consătean în urma unei altercații

Mașină de poliție.

Un bărbat din comuna Mircea Vodă a ajuns la spital luni, 14 februarie, înjunghiat de un consătean în urma unei altercații. Polițiștii au prins suspectul, fiind deschis un dosar de cercetare penală.

Potrivit IPJ Constanța, luni, 14 februarie, în jurul orei 14.20, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat din Mircea Vodă ar fi fost înjunghiat de un consătean. La fața locului, polițiștii au identificat victima, un bărbat de 30 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conform primelor cercetări, s-a stabilit faptul că evenimentul ar fi avut loc în urma unui conflict spontan între doi bărbați. Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 48 de ani, a fost identificată și condusă la sediul Poliție, în vederea audierii.

În cauză, polițiștii de investigații criminale efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au condus la comiterea faptei și luarea măsurilor legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*