Bărbat cercetat pentru că și-a incendiat apartamentul din Medgidia

Mașină de Poliție

Un bărbat este cercetat pentru că și-a incendiat apartamentul din Medgidia.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 24 iunie, în jurul orei 22.20, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că într-un apartament de pe aleea Luceafărului, a izbucnit un incendiu.

”Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

În urma evenimentului au fost provocate distrugeri imobilului, fără ca vreo persoană să fie rănită, toți locatarii fiind evacuați.

Din primele cercetări efectuate rezultă că incendiul ar fi fost provocat de proprietarul apartamentului, un bărbat, de 52 de ani, pe fondul unui conflict spontan cu soția sa.

Ulterior, acesta ar fi părăsit locul faptei.

Astăzi, 25 iunie a.c., bărbatul a fost depistat, iar în prezent se află în custodia polițiștilor” – IPJ Constanța.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*