Bărbat cercetat penal în urma unui accident pe care nu l-a provocat: polițiștii l-au găsit fără permis de conducere

Un bărbat din Constanța s-a ales cu dosar penal după ce, implicat fiind într-un accident rutier de care nu era vinovat, polițiștii au descoperit că urcase la volanul unui autoturism deși nu avea permis de conducere.

Potrivit polițiștilor constănțeni, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 15.10, o femeie de 36 de ani a condus un autoturism pe strada Fântânele din municipiul Constanța, iar la un moment dat, la punerea în mișcare de pe loc cu viraj către stânga, nu s-a asigurat și a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, ce se deplasa din sens opus, dinspre strada Popa Farcaș către strada Muscatelor. În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat către dreapta și a intrat în coliziune laterală cu un autoturism parcat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto.

„După producerea accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism, care nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor, acesta fiind identificat în scurt timp de polițiștii rutieri”, au transmis sursele citate.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și pentru părăsirea locului accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*