VIDEO Iubitorii de biologie sunt invitați și așteptați la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii pentru lecții deschise

Dr. Adrian Bîlbă, directorul CMSN Constanța. FOTO Cătălin Schipor

Directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, Adrian Bîlbă, ia în serios rolul educativ al instituției pe care o manageriază.

În acest scop, un nou concept se lansează la Delfinariu, urmând ca în fiecare zi de vineri, directorul să susțină o lecție publică de biologie, pentru cei dornici să aprofundeze acest domeniu.

În 30 de minute prezenta informații despre natură, povești frumoase ale naturii, în special din zona litoralului românesc al Mării Negre.

„Suntem și noi ființe biologice ca toate celelalte. Știința, aceeasi care ne-a adus tehnologii diverse în jurul nostru și-a permis să ne exploreze interiorul genetic, ajungând la niște concluzii. Merită să le aflați“, a precizat dr. Adrian Bîlbă, directorul CMSN Constanț.

În prima lecție a vorbit despre originea omului, istoria evolutivă a diferitelor specii de hominide.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*