Băiatul dispărut din Mangalia a fost găsit

Polițiștii au anunțat că băiatul dispărut din Mangalia a fost găsit. El nu a fost victima unei infracțiuni.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 1 februarie, în jurul orei 21.45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a minorului Holbură David Ștefan, de 13 ani, din municipiul Mangalia, județul Constanța.

“La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 18.20, după terminarea programului școlar, acesta nu a revenit la domiciliu până în prezent.

Minorul Holbură David Ștefan are 1,55 m înălțime, ochi albaștri și păr șaten.

La data plecării purta o geacă neagră, pantaloni negri și adidași.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364” – IPJ Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*