Premiere de început de an la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” vă invită de miercuri, 05 ianuarie, la cele mai tari filme ale momentului.

Astfel, de la ora 10.00, va avea loc premiera filmului bazat pe seria omonimă de cărți pentru copii, Clifford the Big Red Dog/ Clifford marele câine roșu (2D, dublat). Tânăra Emily primește în dar un pui de cățel roșcovan magic: cu cât este mai iubit, cu atât el crește mai mare, și mai mare. Nu va trece mult timp până când apartamentul în care locuiesc va deveni neîncăpător, iar fetița va porni în aventura vieții ei, însoțită de unchiul său trăsnit.

De la ora 12.00, The King’s Man/ The King’s Man: Începutul (2D). Lungmetrajul lui Matthew Vaughn ne prezintă cei mai mari tirani și asasini ai lumii, care pun la cale un război. Însă cineva va trebui să fie mai rapid, pentru a-i putea opri. Descoperă începuturile primei agenții de informații. O producție Twentieth Century Fox, care îi are în prim plan pe Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton, Ralph Fiennes, Matthew Goode, Tom Hollander și Rhys Ifans.

La ora 14.30, iubitorii producțiilor Marvel sunt invitați să vadă Spider-Man: No Way Home/ Spider-Man: Niciun drum spre casă (3D). Pentru prima dată în istoria filmelor cu Spider-Man, prietenosul erou al cartierului trăiește fără mască, dar și fără posibilitatea de a separa viața normală de cea de supererou. În regia lui Jon Watts și cu o distribuție din care fac parte Zendaya, Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei, Jamie Foxx, Angourie Rice, Spider-Man:No Way Home a devenit în mod oficial titlul cu cele mai mari încasări din 2021.

La ora 17.30 începe filmul românesc independent Tabăra. Ultimul proiect al trupei 5GANG spune povestea unor copii care ajung într-o tabără de “deztehnologizare”, în care sunt învățați să scape de dependența de tehnologie, de la telefoane mobile, până la social media și tablete. Regia este semnată de Vali Dobrogeanu, iar din distribuție fac parte Andrei Șelaru, Matei Dima, Dorian Popa, Diana Condurache și Andrei Gavril.

La ora 19.10, The Matrix Resurrections/ Matrix Renașterea (2D). Mult așteptata continuare a filmelor care au revoluționat genul science-fiction, reunește vedetele originale Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în rolurile emblematice pe care le-au făcut celebre: Neo și Trinity.

Biletele le găsiți accesând link-ul https://www.centruljeanconstantin.ro/program sau la casieria centrului din B-dul Ferdinand nr.56, înainte cu 30 de minute de începerea proiecțiilor.

Accesul se face prin prezentarea unui certificat COVID valid care să ateste vaccinarea, o dovadă a trecerii prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2) sau testarea (persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*