Avioanele cu români repatriați din Italia continuă să sosească pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța

Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu“. FOTO Cătălin SCHIPOR

Prefectura Constanța a anunțat în cursul zilei de 23 martie că în jurul orei 22:00, al treilea avion cu români repatriați din Italia va ateriza pe AIMK Constanța. La bord vor fi 137 de persoane.

Autoritățile au precizat că după aterizare, va fi respectat același protocol strict, ca și cel de la prima aterizare, iar pasagerii vor ajunge sub escortă în centrul de carantinare din localitatea Techirghiol. Odată ajunși acolo, vor intra în carantină instituționalizată pentru următoarele 14 zile. Măsurile de pază si ordine publică vor fi asigurate de Jandarmii constănțeni 24/7.

Tuturor celor 137 de persoane li se vor preleva probe, care vor fi analizate la București. Totodată, mâine 24 martie, va ateriza și al patrulea avion dinspre Italia. Numărul pasagerilor încă nu a fost stabilit. Vor urma același traseu și aceleași proceduri care se vor aplica pentru transportul din această seară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*