Avertizare meteo: Vremea se răcește brusc, iar județul Constanța va fi măturat de ploi

Vin ploile. FOTO ytimg
Vin ploile. FOTO ytimg

Este ultimul weekend cu temperaturi de 32 grade Celsius din acest an, la mare. Meteorologii au anunțat că vremea se răcește brusc în zilele următoare.

Conform informării emise de Administrația Națională de Meteorologie, începând de duminică, 18 septembrie și până pe 20 septembrie vor fi înregistrate ploi moderate cantitativ și o răcire accentuată.

Specialiștii de la ANM spun că vom avea parte de intensificări ale vântului care vor lua aspect de vijelie. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi 20…25 l/mp şi izolat 40…50 l/mp, cu precădere la deal şi la munte, precum şi în partea de est a teritoriului.

Temperaturile vor scădea accentuat în toate regiunile, astfel că pe parcursul zilei de marţi, 20 septembrie, vremea va deveni rece pentru această dată în toată ţara. Marți, la Constanța, temperatura maximă nu va depăși 18 grade Celsius, iar spre sfârșitul săptămânii, vor fi câteva nopți cu temperaturi de 9 grade Celsius.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*