Două puncte termice sunt afectate de avarii la conductele RAJA

Mai multe puncte termice ale RADET au fost afectate de avarii. FOTO Cătălin Schipor

Abonații RADET arondați punctelor termice 33 și 272 nu au apă caldă după ce RAJA a înregistrat avarii pe conductele de alimentare ale acestora. 

Potrivit reprezentanților RADET Constanța, s-au oprit instalaţiile care asigură distribuţia energiei termice în perimetrul: str. Grozesti, str. Unirii, str, C. Porumbescu și str. Cercetas Cracana, str. Medeea, str, Cumpenei și Bd. A. Vlaicu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*