Avere nejustificată, constată de ANI în cazul unui fost ofițer de poliție în cadrul IPJ Constanța

Sediul IPJ Constanța. FOTO Paul Alexe

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei averi nejustificate în cazul lui Ioan Mocanu, fost funcționar public cu statut special în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astfel, potrivit ANI, a fost constatată existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 562.220 lei (aprox. 141.831 de euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către Ioan Mocanu, fost ofițer de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în perioada exercitării funcției publice.

„Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Constanța, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției publice de către Ioan Mocanu”, se precizează pe site-ul ANI.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*