Avarii RAJA în zona Taberei Năvodari și în localitatea Plopeni

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unui avarii survenită pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, din zona Taberei de Copii Năvodari, RAJA SA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 7 noiembrie în intervalul orar 09,30 – 12,30.

Sunt afectați consumatorii din zonele: Mamaia Sat, Tabăra de Copii Năvodari, Depozit 10, Ecluza Năvodari și Beach Land.

De asemenea, s-a înregistrat o avarie și la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 650 mm, de pe strada Pietrei, din localitatea Plopeni, iar RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în intervalul orar 08,00 – 12,00.

Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din jumătatea localității Plopeni către comuna Chirnogeni.  

UPDATE:

Ca urmare a problemelor întâmpinate la remedierea avariei de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, din zona Taberei de Copii Năvodari, RAJA SA Constanța a fost nevoită să prelungească perioada de întrerupere a furnizării apei potabile până la ora 16,00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*