Avarii RAJA la Cernavodă, Tuzla și Eforie

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

UPDATE Ora 16.10:

In urma decopertarii condcutei principale de distributie, cu diametrul de 300 mm, din cartierul Campus, din orasul Cernavoda, echipele de interventie au constatat necesitatea inlocuirii unui tronson, pe o lungime de aproximativ 6 metri, dar si inlocuirea vanei de legatura, Avand in vedere temperaturile scazute, dar si faptul ca lucrarile de reparatii sunt mai ample, sistarea furnizarii apei potabile se prelungeste pana la ora 20,00. Amintim, ca abonatii afectati de aceasta oprire sunt cei din cartierul Campus din orasul Cernavoda.
Ne cerem scuze fata de consumatorii afectati de aceste lucrari si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea reparatiilor si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp.

Pentru remedierea unei avarii in orasul Cernavoda, la una din conductele de distributie apa cu diametrul de 300 mm, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile astazi, 09 ianuarie 2017, in intervalul 06,00 – 16,00. Sunt afectati consumatorii din cartierul Campus din orasul Cernavoda.

Si abonatii din zona Liceului din Eforie Sud si cei din cartierul Castel din Tuzla sunt lipsiti de apa potabila. Conducta de distributie, cu diametrul de 300 mm, ce pleaca de la statia de pompare Castel din Eforie Sud a suferit o avarie la vana de legatura cu conducta magistrala a statiei de pompare. Abonatii din aceste cartiere vor avea apa la robinete in jurul orei 17,00.

“Ne cerem scuze fata de consumatorii afectati de aceste lucrari si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea reparatiilor si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*