Avaria RAJA de pe bulevardul Aurel Vlaicu se prelungește

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

În urma efectuării lucrărilor de înlocuire a conductei de distribuție apa cu diametrul de 250 mm, de pe bd. Aurel Vlaicu, intersecția cu bd. Alexandru Lăpușneanu, angajații RAJA au constatat necesitatea remedierii uneia dintre vanele principale, motiv pentru care oprirea de apa anunțata anterior, pentru zonă Tomis Nord-complex Dobrogea se prelungește până la oră 14,00. Până la această oră, s-a reluat furnizarea de apa pentru Peco OMV și Universitatea Ovidius.

Reamintim că joi, 29 iunie, la oră 23,00, s-a întrerupt furnizarea de apa, fiind afectați în continuare consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Aurel Vlaicu, Alexandru Lăpușneanu, Dispensarului, Aurel Vlaicu, Punctele Termice 140 și 142, precum și Satul de Vacanță-Complex Dobrogea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*