Avarie RAJA pe strada Căpitan Vasile Țurcanu din Constanța

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

Pentru remedierea unei avarii survenite in cursul acestei zile – 17 februarie 2017, la conducta de alimentare cu apa cu dimetrul de 160 mm, de pe strada Capitan Vasile Turcanu din municipiul Constanța, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile in intervalul orar 15,00 – 18,30.

Sunt afectati de lipsa apei potabile abonatii alimentati prin punctul termic nr. 15 – blocurile NV din zona intersectiei strazilor Mircea cel Batran cu Negru Voda.

“Ne cerem scuze fata de constantenii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*