Avarie RAJA pe strada B.P. Hașdeu din municipiul Constanța

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada B.P. Hașdeu, din dreptul Școlii gimnaziale nr.12, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în zonă, până în jurul orei 20.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii situați în perimetrul delimitat de: bulevardul Tomis – bulevardul Al. Lăpușneanu – strada Soveja – strada Semănătorului – bulevardul Al. Lăpușneanu – bulevardul Tomis, precum și cei arondați punctelor termice 54, 55 și 56.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*