Abonații RAJA din Eforie Nord au rămas fără apă din cauza unei avarii

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite în cursul zilei de 24 august la conductă cu diametrul de 800 mm, ce pleacă de la stația de pompare și tratare Gospodărie Eforie Nord, SC RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pe tronsonul avariat, în intervalul 13,00-17,30, fiind afectați de lipsă apei potabile toți consumatorii din Eforie Nord.

Având în vedere numărul mare de consumatori afectați, echipele RAJA au încercat de la primele ore ale dimineții remedierea situației cu conductă sub presiune, dar din cauza debitului mare de apa și al presiunii, a fost necesară sistarea furnizării.

Reprezentanții RAJA își cer scuze față de abonații afectați de această avarie și îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații și reluarea furnizării apei potabile la parametrii normali în cel mai scurt timp.

UPDATE
În jurul orei 14,45, echipele de intervenție au reușit remedierea avariei la conductă magistrală de alimentare cu apa a localității Eforie Nord. Imediat, s-a efectuat manevrele de vane necesare pentru reluarea furnizării apei potabile.

Având în vedere diametrul mare al conductei, abonații afectați vor avea apa la robinete la parametrii normali în jurul orei 16,00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*